Izvor: Telegraf
19.03.2024 u 17:53
0

SNIIMAK NESREĆE KOD LOZNICE: Stravične scene na mestu na kom je stradao brat zvezde Granda, oprostila se od njega potresnim rečima

Mladić Bojan K. (21) koji je poginuo sinoć oko 23 sata na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka, je brat takmičarke Milice Kostadinović iz Zvezda Granda.

– Čuvaj me, kao što sam se ja trudila da te sačuvam od svega. Najžalije mi je što si otišao, a nismo se pozdravili – napisala je.

Grad Loznica se na svom zvaničnom Fejsbuk profilu oprostio od Bojana.

„Noćas je brzina odnela još jedan mladi život. Bojan Kojić (21) na licu mesta podlegao je povredama, dok je njegov saputnik prevežen na lečenje. Bojan je bio omiljen u svom društvu, mnogi za njega imaju samo reči hvale i ne mogu da veruju šta se desilo.Više puta smo apelovali da se malo smanji gas jer život nema reprizu. Porodici i prijateljima iskreno saučešće. Počivaj u miru!“, napisali su.

Podsetimo, kako se na fotografiji nakon stravične nesreće vidi, zadnji deo automobila u kojem je poginuo mladić u potpunosti je smrskan i uništen.

– Išli su iz Loznice kada je automobil, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine, u mestu Brezjak, sleteo sa puta. Automobilom je upravljao N.J., koji je iz Zavlake, a putnik u vozilu je bio nastradali mladić. Kako sam čuo njegovo telo našli su ispod automobila – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Na mestu ove stravične nezgode bila je Hitna pomoć koja je konstatovala smrt nastradalog mladića, a povređenog vozača prevezla je u bolnicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter