Izvor: TANJUG
24.08.2022 u 16:17
0

Sprečen pokušaj krijumčarenja satova u vrednosti od oko 47.000 dolara!

Carinici su danas na prelazu Strezimirovci u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja dva muška sata „Rolex“ i „Tudor“ čija je vrednost procenjena na oko 47.000 dolara.

Satovi su pronađeni u torbi u prtljažniku automobila „audi“ stranih registarskih oznaka, kojim su iz Holandije ka Bugarskoj putovala dvojica muškaraca, saopšteno je iz Uprave carina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠOJGU: Uloga Šangajske organizacije za saradnju kao novog centra sile raste usled turbulentne međunarodne situacije

Nakon otkrivanja prekršaja, vozač (22) je rekao da u Holandiji ima prodavnicu skupih satova i da nije znao da treba da ih prijavi na granici.

Kako se navodi, zbog činjenice da vrednost robe u prekršaju premašuje trećinu vrednosti automobila, do okončanja prekršajnog postupka pred sudom zadržan je i ““audi““, čija je vrednost procenjena na gotovo 53.000 dolara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter