Izvor: telegraf
24.09.2022 u 13:00
0

STRADALA NA LICU MESTA: Uhapšen pijani vozač koji je izazvao tešku nesreću u Zemunu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.K. (28) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se tereti da je noćas oko 3.00, na autoputu Beograd – Šid, u smeru ka Beogradu, pre skretanja ka naselju Grmovac, svojim vozilom marke „pasat“ naleteo na vozilo „opel astra“ koje, od siline udarca, izletelo sa kolovoza i probilo zaštitnu ogradu autoputa.Devojka koja je vozila „opel astru“ od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta, dok je osoba koja se nalazila na mestu suvozača zadobila povrede i prevezena je na Urgentni centar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Alkotestiranjem je ustanovljeno da je D. K. upravljao vozilom sa 1.39 promila alkohola u krvi.

„VRSNA DRAMA U NAJAVI“: Serijski silovatelj upravo uslikan kod Crkve Svetog Marka (FOTO)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter