Izvor: happybsc
28.08.2023 u 11:45
2

STRAŠNO VRŠNJAČKO NASILJE U ZEMUNU: Devojčica pretučena od strane drugih devojcica -(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na instagram stranici Serbia live osvanuo je snimak strašnog vršnjačkog nasilja, kako se navodi u postu nasilje se dogodilo sinoć u Zemunu, kada je kako piše više devojcica pretuklo drugu devojcicu koja je na snimku u rozoj majici.

Na snimku se jasno čuje da devojčica davi drugu devojčicu, dok druge ili navijaju ili kažu „ne davi je bre“, ali kada je preterala neka od njih govori pusti je dosta je bilo.

JEDINA PREŽIVELA ŽRTVA BELIVUKOVOG KLANA DANAS PRED SUDIJOM: Mučili ga i silovali u „bunkeru“

Ovaj snimak svima je upozorenje nakon tragičnih događaja u maju mesecu i da sada nakon nekoliko meseci cršnjačko nasilje je u porastu i da se stravične stvari dešavaju na ulicama, takoše ovo je upozorenje da država mora snažnije da se pozabavi ovim problemom.

Svi koji imaju decu žive u strahu da li i kako će se njhovo dete vratiti kući sa ulice škole ili sa nejog događaja kojem prisustvuje. Pored policije neophodan je i veliki broj stručnjaka psihologa pedagaog koji će itekako morati da se pozabave sa sve većim nagomilanim besom kod mladih. To je posao za državu roditelej i celokupno društvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “STRAŠNO VRŠNJAČKO NASILJE U ZEMUNU: Devojčica pretučena od strane drugih devojcica -(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)”

  1. Nije to nagomilani bes , to je rodjeno kao nasilnik kome niko nije stao na put da bi eventualno, kazem eventualno, popravio nasilnika . Kakav je to termin vrsnjacko nasile , imate nasilje i medju starijim vrsnjacima , ovo bi se trebalo nazvati adolescentno nasilje .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter