Izvor: TASS
04.04.2024 u 19:34
0

PUTIN ZALEDIO IZJAVOM: Rusija prinuđena da štiti svoj narod, budućnost, suverenitet ORUŽJEM

Ruski predsednik je rekao da su organizatori terorističkog napada na koncertnu salu Krokus siti u blizini Moskve pre svega želeli da naruše jedinstvo Rusije.

Rusija je dovedena u poziciju kada je prinuđena da štiti svoj narod, svoju budućnost i svoj suverenitet na oružani način, rekao je predsednik Vladimir Putin na 12. kongresu Ruske federacije nezavisnih sindikata.

„Svi razumeju u kakvim uslovima živimo. Dovedeni smo u poziciju kada je zemlja prinuđena da oružanim putem štiti svoje interese, svoj narod, svoju budućnost, svoj suverenitet“, rekao je on.

Putin je dodao da su organizatori terorističkog napada na koncertnu salu Krokus siti u blizini Moskve pre svega želeli da naruše jedinstvo Rusije.

„Imamo sve osnove da mislimo da je glavni cilj koji su postavili užasnog ubistvenog terorističkog napada u Moskvi upravo narušavanje našeg jedinstva. Drugi ciljevi se čak i ne naziru“, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter