Izvor: NOVOSTI
04.04.2024 u 18:27
2

CIA IZDALA UPOZORENJE OD KOGA SE LEDI KRV: Iran će u roku od 48 sati napasti Izrael (VIDEO)

CIA upozorava da će Iran napasti Izrael u roku od 48 sati u znak osvete za napad na konzulat Teherana u Damasku,

Izrael je, naime, ove nedelje ubio dva iranska vojna komandanta u napadu na konzulat u glavnom gradu Sirije, a Iran je obećao da će se za napad osvetiti.

Mediji tako pišu da Iran navodno planira kombinovani napad sa „kišom“ dronova i projektila ispaljenih iz njegovih baza na strateške lokacije unutar Izraela.

Američki zvaničnici već su izrazili bojazan da bi izraelski napad mogao dovesti do šireg rata na Bliskom istoku.

Tako je bivši zvaničnik CIA Ralf Gof koji je delovao na Bliskom istoku, rekao da je izraelski udar bio „nepromišljen“ i dodao da će „to rezultirati samo eskalacijom Irana i njegovih zastupnika“.

Odavno je postalo popularno da bivši NBA igrači na podkastima iznose svakakva mišljenja… Nekada izgleda da se takmiče koje je besmislenije i čudnije. Ipak, malo ko u ovome može da parira nekadašnjem NBA igraču Gilbertu Arenasu. Iz nedelje u nedelju nekadašnji superstar Vašingtona pronalazi način da frapira košarkašku javnost, često i zbog stavova vezanih za Nikolu Jokića, ali ovoga puta je definitivno otišao korak dalje.

U razgovoru sa Šenonom Šarpom, Arenas je istakao da je Srbin statistički najgori dobitnik MVP nagrade u poslednjih 40 godina.

Govoreći za „Njujork tajms“ , on je dodao da Izrael pokušava da udari na Iransku revolucionarnu gardu kako bi je „kaznio za tekuće zavere za ubistva ili otmice izraelskih Jevreja širom sveta“.

Bivši šef američke Centralne komande i penzionisani general sa četiri zvezdice Kenet F. Mekenzi upozorio je da je napad „udarac“ za Iran.

Takođe je rekao da su „iranske opcije da napadne Izrael veoma, veoma ograničene“ i dodao da „Izraelci neće odustati“.

Po svemu sudeći, ni Iranci neće ustuknuti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “CIA IZDALA UPOZORENJE OD KOGA SE LEDI KRV: Iran će u roku od 48 sati napasti Izrael (VIDEO)”

  1. Znaci kad izrael napada bez povoda koga hoce to nije sirenje sukoba.,a kad im neko uzvrati na vatru onda je to sirenje sukoba. Sto se prije svijet rijesi zapada to cemo prije poceti da zivimo u miru

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter