Izvor:
26.07.2018 u 11:56
0

STRAVIČAN POŽAR U TOKIJU: Vatra zahvatila poslovnu zgradu, stardalo najmanje dvoje ljudi!

U požaru koji je izbio u poslovnoj zgradnji u izgradnji u Tama sitiju, zapadnom predgrađu Tokija, stradalo je najmanje dvoje i povređeno oko 40 ljudi, među kojima ima mnogo ozbiljnih povreda, objavile su japanske vlasti.

Navodi se da je u nedovršenoj zgradi ostalo još zarobljenih ljudi. Na mesto nesreće stiglo je više od 70 vozila Hitne pomoći i vatrogasne službe.

Vatrogasci su saopštili da je više od 20 ljudi ozbiljno povređeno, uključujući i osobe koje imaju opekotine respiratornog trakta.

Zgrada u Tama sitiju pored tri sprata iznad tla, ima i tri ispod površine zemlje, a gradilištu objekta koji je skoro završen bilo je oko 300 radnika u trenutku izbijanja požara.

Na televizijskim snimcima vide se desetine radnika sa šlemovima koji su utočište od požara našli na obližnjem parkingu.

Navodi se da spasioci traže radnike koji bi mogli da budu zarobljeni u zgradi.

Japanska agencija Kjodo objavila je da da bi uzrok požar mogao da bude građevinski matretrijal koji se zapalio na poslednjem podzemnom spratu.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Printscreen/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter