Izvor:
04.04.2017 u 01:46
0

STRAVIČAN SUDAR U ALEKSINCU: Žena poginula, troje povređeno!

Žena koja je poginula bila je putnik u vozilu “mazda” aleksinačkih tablica kojim je upravljao S. Đ. (47) iz Nozrine a koje se direktno sudarilo sa “mercedesom” aleksinačke registracije, za čijim je volanom bio D. M. (68) iz sela Ljupten.

V. Đ. (40) iz sela Nozrina u Aleksincu, je poginula a još tri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas 14.55 sati u Moravcu, naselju u toj opštini.

Ona je bila putnik u vozilu “mazda” aleksinačkih tablica kojim je upravljao S. Đ. (47), takođe, iz Nozrine a koje se direktno sudarilo sa “mercedesom” aleksinačke registracije, za čijim je volanom bio D. M. (68) iz sela Ljupten.

Povređena su obojica vozača koja su prebačena u niški Klinički centar, kao i putnica u “mercedesu” S. M. (69), koja je zadržana na lečenju u aleksinačkom zdravstvenom centru.

Direktor niškog Urgentnog centra Miodrag Lazić saopštio je da je S. Đ. zadobio teške telesne povrede.

Taj pacijent je zbog povreda grudnog koša zadržan na lečenju na Klinici za grudnu hirurgiju. Drugi muškarac koji je primljen sa njim, nakon pružene urgentne pomoći vraćen je u aleksinačku bolnicu na dalje praćenje – kazao je Lazić.

Niška policija je saopštila da je obavljen uviđaj u saradnji sa aleksinačkim tužilaštvom, i da se uzroci nesreće utvrđuju.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter