Izvor:
04.10.2016 u 01:48
0

STRAVIČNA NESREĆA: Četvoro poginulo u udesu, među stradalima i devojčica (2)!

Četiri osobe poginule su večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći na zaobilaznom putu oko Loznice i Banje Koviljače, potvrđeno je "Novostima" u lozničkoj policiji.

Među četvoro poginulih je i devojčica J. S. stara jedva dve i po godine. Jedna žena je izvađena iz olupine automobila i prebačena je na urgentno odeljenje Opšte bolnice u Loznici, gde se lekari bore za njen život.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, žrtve su se vraćale sa svadbe.

Do udesa je došlo kada je „golf“ bosansko-hercegovačkih tablica, koji je išao iz pravca Loznice prema Malom Zvorniku, podleteo pod kamion, koji je išao iz suprotnog pravca.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, pretpostavlja se da su nastradali i povređene žena iz Srebrenice. Identitet poginulih još nije ustanovljen, a tek treba da se otkrije kako je došlo do ove jezive tragedije.

Izvor: Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter