Izvor: Kurir.rs
11.05.2023 u 14:23
0

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U NOVOM SADU: Komšinica otkrila šta je mladić radio 2 dana pre nego što je ubio devojku

Mera zabrane prilaska izrečena mu je 25. aprila ove godine.

V. R. (34) juče je ubio svoju bivšu partnerku I. R. (26), pa sebe u kozmetičkom salonu koji je ona nedavno otvorila, on je samo dva dana pre zločina delio letke salona i preporučivao ljudima da ga posete.

– Sreli smo ga ispred zgrade, uvek je bio ljubazan. Tada nam je dao tu reklamu i rekao da je novootvoreno i da obavezno odemo da posetimo – kaže komšinica V.R. koja je šokirana strašnim zločinom.

Kako saznajemo, V.R. je redovno kršio meru zabrane prilaska koja mu je izrečena, a I.R. se plašila da bi mogao da joj napravi problem iako se viđala sa njim.

– Uprkos izrečenoj meri oni su se viđali na njegovo insistiranje. Ona je mislila da je lakše da se vidi sa njim nego da zove policiju jer će on svakako naći način da joj priđe – kaže izvor blizak medijima.

V.R. je, da podsetimo, uleteo u kozmetički salon i pucao u svoju bivšu devojku, a potom u sebe. Nesrećna I.R. preminula je na licu mesta, a V.R. je preminuo od zadobijenih povreda u Kliničkom centru Vojvodine.

Osim toga, muškarac je legalno posedovao oružje, koje mu je bilo oduzeto zbog fizičkog nasilja nad dotičnom devojkom pre nekoliko nedelja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter