Izvor: KURIR.RS
09.08.2023 u 20:01
0

OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA BRED PITA: Didi Džej o laseru koji čini ČUDA, a koji koristi i slavni glumac

Pevačica i dizajnerka Didi Džej u svoj salon lepota uvela je i mašinu za tretman tela kojoj, kako tvrdi, svoj mladalački izgled duguje ni manje ni više holivudska zvezda Bred Pit.

– Pre svega moj centar se razlikuje po tome što sam uvezla jednu jako dobru mašinu. To je laser koji zateže lice i telo. Inače Bred Pit izgleda mladoliko baš zbog tog lasera.Taj laser čini čuda i moram da kažem da mi je sve popunjeno i da se žene tuku koja će pre da dođe na tretman – rekla je pevačica.

ZA NJU JE VREME STALO! Bivša članica grupe „Models“ Sindi pokazala telo u vrelom izdanju! (FOTO)

A evo šta sve čudotvorni laser čini:

– Kada ustanu sa tretmana laserom žene kažu da lebde, pošto on radi limfnu drenažu celog tela. Ništa ne boli, jako je prijatno i osećate sa kao da ste bili na masaži. Zateže kožu lica i tela, ukljanja podočnjake, celulit, ravna stomak – kaže Didi Džej.

Kaže da mnogo radi i da gleda da napreduje na svim poljima, kao u biznisu, tako i u muzici i u modi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter