Izvor: KURIR.RS
09.08.2023 u 18:37
0

ŽESTOKO: Sandra AFRIKA otkrila kako je reagovala, kada su je na nastupu snimali ISPOD suknjice

Nakon pucnjave koja se desila na koncertu Aleksandre Prijović pevačica je na sreću nastavila sa ugovorenim nastupima. Ipak to što je doživela svakako je velika neprijatnost.

Ali nije samo Prijovićka pevačica koju su zadeseile neprijatne situacije. Jedna od njih je i Sandra Afrika koja je ispričala šta joj se dogodilo priliom jednog nastupa.

– Dešava se da klinci stoje u prvom redu, a bina bude malo viša. Ja sam bila u suknjici kratkoj i jedan od njih je prvo telefonom snimao mene, a onda poturao telefon da bi me snimio odozdo – rekla je Sandra.

NINA BADRIĆ OTVORILA DUŠU! Pevačica je iskreno govorila o udaji i javnost POTPUNO IZNENADILA!

Njena reakcija bila je žestoka.

Ja sam mu u jednom trenutku, kada je on podigao telefon da me snimi samo uzela taj telefon. Bina je bila kao od nekih pločica. Bacila sam ga i on se kada je udario o te pločice raspao u paramparčad!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter