Izvor:
07.10.2018 u 07:37
0

STRAVIČNO UBISTVO KOD VELIKOG GRADIŠTA: Posvađali se u kafani, pa otišao po pištolj! Nekoliko minuta kasnije začuli su se pucnji!

D.P. (51) ubijen je noćas u Češljevoj Bari, kod Velikog Gradišta. Kako se saznaje, policija je odmah rasvetlila slučaj i uhapsila 70-godišnjeg Ž.S. iz sela Srednjevo zbog sumnje da je ubio D.P.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je osumnjičeni pucao iz pištolja za koji nema dozvolu. Pre ubistva, njih dvojica su bili u kafani, gde su se posvađali.

U jednom trenutku Ž.S. je izašao iz kafane i najverovatnije otišao do kuće po oružje, nakon čega se vratio i upucao D.P. Policija je prilikom hapšenja osumnjičenog pronašla pištolj.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter