Izvor: KURIR.RS
17.09.2023 u 11:47
0

SVADBU PREKINULA TRAGEDIJA U KREMNIMA: Auto sa snimateljem preticao, pa podleteo pod kamion, poginuo muškarac iz Užica!

Oko 8 sati na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe povređene, a jedan muškarac iz Užica je poginuo.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion bosanskih tablica i putnički automobil užičkih tablica u kome su bili povređeni i nastradalo lice.

Kako se saznaje, tamo je bila svadbena kolona koja je išla iz Užica na Mokru Goru. U jednom momentu automobil sa snimateljem je pošao u preticanje kolone. Naišao je kamion iz suprotnog smera i automobil je podleteo pod kamion.

Na licu mesta mogao se videti crni gusti dim koji je nastao usled požara, kada se zapalio kamion, a staklo je rasuto svuda po putu.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA MUŠKARCEM (32) IZ SRBIJE: Gorska služba pronašla telo na planini Velež

U gašenju požara je učestvovalo oko 10 vatrogasaca sa pet vatrogasnih kola, koji su ubrzo lokalizovali i ugasili požar.

Vozač kamiona je nepovređen.

Pomoć povređenim ukazivali su lekari iz dvoje kola hitne pomoći.

Policija obezbeđuje mesto nesreće i radi se uviđaj. Saobraćaj na ovom delu puta je potpuno obustavljen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter