Izvor:
16.09.2017 u 00:51
0

SVI DETALJI POGIBIJE POLITIČARA KOD NIŠA: Stradali pred dečjim očima! (foto)

Mikić i Aleksić su poginuli, dok su Vesna i Davor prebačeni na lečenje u nišku bolnicu.

Predsednik opštine Ranilug Gradimir Mikić, njegova supruga Vesna i opštinski funkcioneri Saša Aleksić i Davor Petković krenuli su u Sremsku Mitrovicu na folklorno takmičenje, kada su kod Doljevca doživeli tešku saobraćajnu nezgodu, potvrđeno u administraciji ove kosovske opštine.

Vozilo "tojota landkruzer" u kome su se nalazili, kretalo se ispred autobusa sa decom takmičarima, kada je sletelo s kolovoza.

U opštini Ranilug kažu da je njihovo učešće na festivalu, otkazano zbog tragedije.

– Oni su jutros krenuli iz Raniluga kao predstavnici opštine na tom takmičenju u narodnim igrama u Sremskoj Mitrovici. Dobili smo informaciju da je došlo do udesa, ali još ne znamo šta se tačno desilo.

Mnogo smo uznemireni, a najgore je deci koja su iz autobusa sve videla jer je džip bio ispred njih. Mališani su užasno potrešeni, očekujemo ih da se vrate u Ranilug – rekla nam je jedna opštinska službenica.

Mikić i Aleksić su poginuli, dok su Vesna i Davor prebačeni na lečenje u nišku bolnicu.

Uviđaj na mestu nezgode izvršila je saobraćajna policija i tužilaštvo a uzroci nesreće se još utvrđuju.

Međutim, ne isključuje se mogućnost da je džipu pukla guma, usled čega je vozač izgubio kontrolu, sleteo s kolovoza i prevrnuo se nekoliko puta.

Telegraf
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter