Izvor:
28.09.2023 u 09:39
0

TEŠKA NESREĆA KOD LAZAREVCA: Vozač „puntom“ sleteo s puta pa udario u zaštitnu ogradu! Na mestu ostao mrtav

Vozač automobila „punto“ (68) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Vrbovno kod Lazarevca kada je sleteo sa puta. Kako se nezvanično saznaje saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 20 sati na putu iz Beograda ka Ljigu.

– Sumnja se da je vozač iz, za sada nepoznatog razloga, sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Postoji mogućnost da je nesrećnom čoveku pozlilo, te da je preminuo prirodnom smrću a ne usled povreda koje je zadobio. Telo je prevezeno na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Policija je obavila uviđaj, a obavešteno je i nadležno tužilaštvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter