Izvor:
22.03.2019 u 20:50
0

TEŽAK SUDAR U KURŠUMLIJI: Jedna osoba teže povređena, tri sa lakšim povredama!

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u kuršumlijskom naselju Kastrat jedna osoba je teže povređena, a tri su zadobile lakše telesne povrede. Nesreća se dogodila kada je vozilo "reno kangoo" beogradskih tablica iz još uvek nepoznatih razloga prešlo u suprotnu traku i direktno se sudarilo sa vozilom "audi a3" isto beogradskih oznaka, rečeno je u hitnoj službi Doma zdravlja u Kuršumliji.

Tom prilikom povređena su sva četiri putnika u "audiju a3", dok je vozač "renoa" ostao nepovređen.

Teške telesne povrede, prelom nadlaktice u ramenu, zadobila je Š.M. (71), dok su ostala tri putnika D.V.(59), V.M. (60) i S.M. (69) zadobila lake telesne povrede – rekao je dežurni lekar Hitne pomoći u Kuršumliji Rade Milenković.

Kako je naveo, povređena Š.M. je posle ukazivanja pomoći u Domu zdravlja u Kuršumliji i bolnici u Prokuplju prevezena za Beograd.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter