Izvor:
16.08.2017 u 13:48
0

TRAGEDIJA KOD MEDVEĐE: Buktinja progutala telo muškarca u štali!

Vatrogasci koji su gasili buktinju na pomoćnom objektu u Donjem Gajtanu kod Medveđe otkrili su sinoć ugljenisano telo M. T. (55), potvrđeno je u leskovačkoj policiji.

Portparol PU Leskovac Sonja Drašković rekla je da je požar izbio u 18 časova u štali domaćinstva čiji je član bio nesrećni M. T., piše Jugmedia.

“Požar još nije lokalizovan, na terenu su sve raspoložive vatrogasne ekipe iz Medveđe i Lebana”, izjavila je Draškovićeva oko 22 časa.

M.T. je živeo sa majkom. Spekuliše se da je reč o samoubistvu, odnosno, da je M. T. sam zapalio štalu, ali u policiji kažu da su operativne radnje u toku i da je sve na “nivou nagađanja”.

Obavešteno je Više javno tužilaštvo, policija obezbeđuje prostor, a vatrogascima posao otežava mrak u tom delu sela.

Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter