Izvor: Novosti
09.05.2023 u 10:48
0

TRI BRATA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO ŽENE: Detalji zločina u Ćićevcu

J.R. (51) iz Jagodine, preminula je u Opštoj bolnici u Kruševcu od zadobijenih povreda nastalih posle više udaraca po glavi, poslednja su saznanja iz istrage ubistva koje se dogodilo na periferiji Ćićevca.

U policiji u Kruševcu potvrđeno je da su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu uhapšeni su rođaci M. Đ. (60), D. Đ. (65) i D. Đ. (45) iz Ćićevca.

Muškarac iz okoline Kruševca DRVENIM TRUPCEM ubio svoju PARTNERKU

– Oni se sumnjiče da su sinoć u domaćinstvu M. Đ. zadali više udaraca po glavi i telu pedesetjednogodišnjoj ženi sa kojom je on bio u emotivnoj vezi – potrvđeno je u policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Udarci koji su se ispostavili kobni, naneti su žrtvi drvenim trupcem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter