Izvor:
12.08.2017 u 14:41
0

TUGA U INĐIJI: Tinejdžer(17) se obesio u dvorištu kuće!

Beživotno telo N. K. (17) pronađeno je u četvrtak u dvorištu njegove porodične kuće u Inđiji.

Kako saznajemo, obešeno telo tinejdžera pronašli su njegovi najmiliji i odmah obavestili Hitnu pomoć i policiju, ali za njega je bilo kasno.

Istragom je dosad utvrđeno da na telu tinejdžera nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da ga je neko ubio. Izjavu su dali i njegovi ukućani, koji su policajcima rekla da ništa nije ukazivalo na tragediju i da ne znaju zašto bi on digao ruku na sebe.

Tokom jučerašnjeg dana nesrećni tinejdžer je sahranjen na groblju u Inđiji.

Od njega su se, pored porodice, oprostili drugovi, prijatelji i rođaci, koji su od čuda i šoka samo odmahivali glavom. Niko ni od njegovih prijatelja nije znao razlog zašto bi N. K. digao ruku na sebe.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter