Izvor: Kurir.rs
24.04.2023 u 15:07
0

(UŽIVO) SUĐENJE BELIVUKOVOM KLANU: Žena Marka Miljkovića danas prvi put prisustvuje, optuženi i publika nisu ušli u sudnicu

U sud je danas prvi put došla i supruga Marka Miljkovića.

U zgradi Specijalnog suda u Beogradu danas se nastavlja suđenje pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

SVE JE OVO JEDNA IZMIŠLJOTINA: Marko Miljković i ostali okrivljeni ne priznaju krivična dela za koja su optuženi!

14.48 – Supruga Marka Miljkovića danas prvi put na suđenju klanu

U sud je danas prvi put došla i supruga Marka Miljkovića.

Ona do sada nije dolazila u publiku da prati suđenja, već je samo dolazila suprugu u posete.

Miljkovićeva supruga, Tanja, u hodniku stoji i čeka početak suđenja sa advokatima i optuženim Nikolom Stefanovićem, optuženim koji se brani sa slobode.

Inače, suđenje kasni i optuženi i publika još nisu ušli u sudnicu.

14.00 – Optuženi dovedeni u sud

U dva konvoja marica u pratnji policije iz Centralnog zatvora su prebačeni optuženi koji tamo borave.

Uz zavijanje policijskih sirena, Ustanička ulica povremeno je bila zatvorena za saobraćaj.

Svedočenje danas nastavlja treći svedok saradnik, Nikola Spasojević koji je na prethodnom suđenju priznao svoje ali i učešće Belivuka i Miljkovića u ubistvu karatiste Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama u centru Beograda, kao i u likvidaciji Gorana Mihjalovića.

Spasojević je inače Miljkovićev kum, a pre hapšenja sa kriminalnom grupom 4. februara 2021. radio je i kao obezbeđenje repera Stevana Đurića Raste.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter