Izvor: 24sedam.rs
03.02.2024 u 18:41
0

UBICA NAVIJAČA, KRIJE SE U ŠTEK STANU: Imao saučesnika koji ga je dovezao pre ubistva

Policija još traga za napadačem koji je ubio Jovana Milovanovića (22) i ranio Bora J., a nije nađen ni nož

Beogradska policija i dalje traga za napadačem koji je u četvrtak uveče brutalno nožem ubio navijača Partizana Jovana Milovanovića (22), a njegovog prijatelja Boro J. (22) ranio na parkingu u naselju Borča. Ne isključuje se mogućnost da ga je saučesnik dovezao, a posle zločina obojica su pobegla vozilom.

Ubistvo se dogodio u četvrtak oko 19.10 časova u ulici Severina Bjelića gde su se žrtve i ubica našli po dogovoru. Jovan i Boro stigli su crnim „audijem“. Nakon svađe dogodilo se ubistvo, a napadač je pobegao sa mesta zločina. Ekipa Hitne pomoći uzaludno je pokušavala reanimaciju, a Jovan je preminuo oko 19.40 sati. Lakše ranjeni Boro prevezen je u boilnicu. On je odbio saradnju sa policijom.

ŠOKANTNO! SRĐAN OD SESTRE SAZNAO DA JE PROGLAŠEN MRTVIM: Spremila sahranu, a onda je počeo haos

Prema dosadašnjim operativnim saznanjima, istražitelji sumnjaju da su mladići odlučili da se sastanu baš ispred zgrade koja nema video-nadzor, a kako ništa ne bi snimile kamere. Sumnja se i da su žrtve i osumnjičeni planirali da se obračunaju hladnim oružjem. Tu tezu potvrđuje i činjenica da je policija u „audiju“ žrtava pronašla nož i bejzbol palicu.

Spekuliše se i dalje oko motiva zločina. I žrtve i ubica pripadali su istoj frakciji navijača Partizana. Zbog toga se veruje da je glavni motiv sukob oko narkotika. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter