Izvor:
29.04.2017 u 17:42
0

UBICU CRNOGORSKOG BOSA TRAŽE U SRBIJI: Pronađen DNK u autu atentatora!

BUDVA – Crnogorska policija je u okviru istrage ubistva Slobodana Šaranovića (78), koji je 11. marta likvidiran ispred svog stana u budvanskom naselju Dubovica, obavila veštačenje automobila BMW iz kog su ubice pucale i uzela uzorak DNK koji je nađen u vozilu, prenose crnogorski mediji.

Prema pisanju podgoričke štampe, nađeni DNK ne odgovara nijednom uzorku koji postoji u bazi Crne Gore, pa je materijal poslat u Srbiju.
– To praktično znači da osoba koja se nalazila u automobilu korišćenom u Šaranovićevoj likvidaciji nije iz Crne Gore, već da je došla sa strane. Policija je zato poslala DNK svim zemljama u okruženju, pa i Srbiji. Ovo je dodatno podgrejalo sumnje da je Šaranovićev ubica možda došao iz Srbije, a da je u Crnoj Gori imao logističku podršku – prenose crnogorski mediji.

Policija je tokom jednomesečne istrage došla i do saznanja da su tablice nađene na pomenutom BMW bile ukradene u Budvi mesec dana pre ubistva Slobodana Šaranovića.
– Inspektori su pre desetak dana u Kotoru našli zapaljen BMW. Na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera u blizini mesta zločina, policija pretpostavlja da je baš taj automobil korišćen u martovskoj likvidaciji – prenose mediji.

Podsetimo, Slobodan Šaranović je tri godine proveo u pritvoru zbog sumnje da je iz osvete naručio ubistvo Nikole Bojovića u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter