Izvor: Blic.rs
03.06.2023 u 13:02
0

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE IZAZVAO SUDAR U ŠAPCU: Skretao preko pune linije, na njega naleteo autobus đačke ekskurzije

Uhapšeni vozač "golfa", rođen 1946. godine, iz okoline je Bogatića.

Vozač „golfa“, koji se danas sudario sa autobusom u Šapcu, prilikom čega je povređeno desetoro dece i jedna odrasla osoba, uhapšen je, u Policijskoj upravi Šabac.

AUTOBUS PUN DECE SUDARIO SE SA AUTOM U ŠAPCU: Povređeno desetoro mališana

Kako navode, vozač „golfa“ izvršio je nepropisno polukružno okretanje preko pune linije kada je na njegovo vozilo naleteo autobus, koji je prevozio decu na ekskurziju u Tršić.

U sudaru automobila i autobusa koji je prevozio decu iz Novog Sada na ekskurziju, lakše je povređeno desetoro dece i jedna odrasla osoba.

Destoro dece s lakšim povredama zatražilo je lekarsku pomoć.

Nezgoda se dogodila u Jevrejskoj ulici, na ulasku u grad Šabac, a uzroci se utvrđuju. Saobraćaj se naizmenično propuštao na ovom delu puta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter