Izvor: Tanjug
30.12.2022 u 12:18
0

UBEDILA ŽENU (52) DA JOJ DA 27.000 EVRA UŠTEĐEVINE: Uhapšena devojka (25) u Zrenjaninu koja je osumnjičena za prevaru

Navodno skidala crnu magiju sa novčanica

Zrenjaninska policija, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsila je S. S. (25) koja se sumnjiči da je pedesetdvogodišnju ženu iz okoline Zrenjanina ubedila da joj da 27.000 evra ušteđevine kako bi sa novčanica navodno skinula crnu magiju, a zatim je nestala sa novcem.

S.S. je neprijavlјeno boravila u okolini Zrenjanina i osumnjičena je za krivično delo prevara.

DEČAK U SUZAMA POZVAO POLICIJU: Horor u Zemunu – Muškarac brutalno pretukao suprugu pred očima njihovog sina

Ona se sumnjiči da je pedesetdvogodišnju ženu iz okoline Zrenjanina ubedila da joj da 27.000 evra ušteđevine kako bi sa novčanica navodno skinula crnu magiju, a zatim je nestala sa novcem.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter