Izvor:
19.09.2018 u 19:39
0

UHAPŠENA DVOJICA NOVOSAĐANJA: Pokušali da iznude novac od advokata i radnika kladionice!

Novosadska policija uhapsila je dvojicu Novosađana za dva odvojena slučaja iznude.

U prvom slučaju uhapšen je 27-ogodišnji B. Lj, koji se sumnjiči da je od svog advokata tražio 500 evra, a kada je ovaj odbio da mu da novac, pretio mu je.

Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla manju količinu narkotika, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za to. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

U drugom slučaju uhapšen je 22-ogodišnji Novosađanin N. M, koji je uhapšen u ponedeljak. On se tereti da je pretnjama pokušao da iznudi novac od radnika jedne kladionice, na ime nepostojećeg duga. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter