Izvor: OBJEKTIV. RS
21.03.2023 u 16:22
0

Uhapšena žena iz Pančeva: Osumnjičena da je tri meseca ZLOSTAVLJALA ćerku

Po nalogu dežurne zamenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje J.M. u trajanju od 48 časova

Pančevačka policija uhapsila je J. M. zbog sumnje da je od decembra tukla svoje maloletno dete tako što je vređala, vezivala za dečju hranilicu i izbacivala na teresu.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo je J.M. iz Pančeva zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

https://happytv.rs/hronika/samoubistvo/556338/

– Sumnja se da je ona u vremenskom periodu od decembra meseca 2022.g. do 21.03.2023.godine u porodičnom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloletenom ćerkom. Devojčicu je vređala, nazivala je pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu – saopštilo je tužilaštvo.

Po nalogu dežurne zamenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje J.M. u trajanju od 48 časova i ista će uz krivičnu prijavu biti privedena radi saslušanja u svojstvu osumnjičene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter