Izvor: Alo.rs
01.09.2023 u 16:19
1

UŽAS NA LEFKADI, UHAPŠENI SRBI: Sumnja se da su silovali devojčicu (14)

Dva mladića srpskog porekla (18 i 21 godina starosti) uhapšena su juče pod optužbom za silovanje i polne radnje sa maloletnim licem.

Lokalnoj policijskoj upravi podneta je prijava u ponedeljak, 28. avgusta ujutru, prema kojoj je četrnaestogodišnja devojčica, meštanka ostrva, bila prisiljena od strane dvojice muškaraca na polni odnos uz upotrebu fizičkog nasilja, prenose grčki mediji.

Ovo se navodno desilo u petak 25. avgusta uveče na jednoj od plaža na Lefkadi.

KONOBAR IZ SRBIJE BRUTALNO PRETUČEN: Ugostitelj iz Hrvatske se IŽIVLJAVAO nad njim jer je pitao za PLATU! „UBIĆU TE I ZAKOPATI NA PLAŽI“

Maloletnica je navodno srela mlade Srbe, zajedno su otišli ​​na plažu, gde se i prema njenim navodima desio zločin.

Počinioci su identifikovani, devojčicu je pregledao medicinski veštak, a slučaj je dalje prosleđen tužilaštvu.

Uhapšeni su privedeni nadležnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UŽAS NA LEFKADI, UHAPŠENI SRBI: Sumnja se da su silovali devojčicu (14)”

  1. Ako su to stvarno uradili dabogda se nikad ne vratili.Bruka za naciju je svako onaj ko ode u stranu zemlju i napravi ovakvo zlo. Gade mi se. ……Ubistvo je časno delo u odnosu na ovako nešto!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter