Izvor:
12.11.2016 u 00:20
0

Užas u Odžacima: Hteo da spreči kafansku tuču, pa izboden nožem – iskrvario do smrti!

M. P. (49) ubio je sa nekoliko uboda nožem Lj. S. (47) posle kafanske tuče nedaleko od centra Odžaka.

Nesrećni čovek se, prema donosadašnji saznanjima, isprečio između Petrovića i N. G. da se ne bi potukli i tada je izboden nožem.

On je nakon ranjavanja pokušao da biciklom stigne u Hitnu pomoć, ali je iskrvario nedaleko odatle.

N.G. je dobio više uboda u ruku i posle ukazane pomoći u somborskoj bolnici pušten je kući.

Niko danas u Odžacima nije znao da objasni zašto ranjenog Lj.S. niko nije odvezao u hitnu pomoć ili pozvao lekare. Meštani kažu da je Lj.S. bio poznat kao dobar i uljudan čovek koji je radio kao mehaničar.

Očevvidac navodi da je to kobnog događaja došlo potpuno neočekivano nakon što se ubica, koji je u kafani bio sa devojkom, uvredio zato što mu N.G. nije dao cigaretu.

Sam N.G. tvrdi da se ničega ne seća.

– Bio sam u strašnom šoku kad je Petrović izvadio nož i krenuo na mene. Čak se ne sećam ni kako je izgledao taj nož.Uhvati sam rukom oštricu,i da se nije umešao Miroslav bih bio mrtav, a on živ.Eto to su sudbine – kaže N.G.

Blic
Foto: masasieharare.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter