Izvor: bsc happy
29.03.2024 u 09:38
1

UZNEMIRUJUĆI OGLAS PRONAĐEN NA SAJTU ZA PRODAJU DECE: „Karina“ je ista Danka a post je od pre 15.dana

Sajt za prodaju dece iz Srbije poseduje oglas sa slikom devojčice koja jako podseća na Danku.

Nedavno je postavljen oglas na kontraverznom sajtu  za prodaju dece iz Srbije, devojčice pod imenom “ Karina“. Slika postavljena uz oglas je skoro pa identična maloj Danki. Činjenica da je postavljeno pre petnaest dana baca sumnju na ceo slučaj, posebno na priču roditelja.

 

 

Ranije danas, MUP Republike Srbije se oglasio da su uhapšene tri osobe na područiju BIH,  po Interpolovoj poternici za objave na društvenim mrežama vezanim za nestalu devojčicu.

MUP SRBIJE SE OGLASIO POVODOM HAPŠENJA: Tri osobe su uhapšene za objave na društvenim povezane sa nestankom Danke

Devojčice i devojke od 11 do 25 godina, ali i mlađe, najčešće su mete internet predatora, odnosno onih koji se bave trgovinom ljudima. Nedavno je oktriven zastrašujuć podatak da se cena devojčica i devojaka na crnom tržištu trgovine ljudima kreće i do 120.000 evra.

Još uvek nema zvanične potvrde da je pomenuta devojčica zaista Danka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UZNEMIRUJUĆI OGLAS PRONAĐEN NA SAJTU ZA PRODAJU DECE: „Karina“ je ista Danka a post je od pre 15.dana”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter