Izvor: BSC HAPPY/KURIR
14.12.2023 u 07:55
0

UZROK POŽARA U STARAČKOM DOMU JOŠ NEPOZNAT: Evo u kakvom je stanju petoro povređenih

Stanje petoro povređenih u požaru za stara lica u Malom Mokrom Lugu je stabilno. Jedna pacijentkinja bila je intubirana. Uzrok požara i dalje nije poznat.

U požaru koji je sinoć izbio u staračkom domu u Malom Mokrom Lugu poginule su dve osobe, a pet je povređeno i prevezeno na Vojno-medicinsku akademiju.

Oni su bili izloženi udisanju gasova i bili su u relativno teškom stanju zbog poremećaja disanja. Jedna pacijentkinja je bila intubirana, kasnije je uz terapiju stanje stabilizovano – rekao je medijima pukovnik dr Toplica Lepić.

Dodaje da je stanje povređenih ovog jutra stabilno. Požar je izbio sinoć oko 19 časova, a vatrogasne ekipe su odmah poslate na teren.

Po stizanju na lice mesta, za sedam minuta požar je lokalizovan i sprečeno je širenje na ostale prostorije – rekao je komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Dragan Miković. Vatrogasci su evakuisali 73 korisnika doma i osmoro zaposlenih.

Svi su evakuisani na bezbedno mesto, kaže Miković i dodaje da su vatrogasci na licu mesta ostali do 22.30. Uzrok požara se i dalje utvrđuje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter