Izvor: Alo
05.06.2022 u 11:29
0

VELIKA NESREĆA U INĐIJI: Automobil pokosio muškarca, preminuo na licu mesta

Muškarac L. Š. (35) nastradao je u strašnoj saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila na putu Beška ka Krčedinu kod Inđije.

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 21.30 sati kada je automobil marke „volksvagen“ kojim je upravljala A.M. (38) udario u pešaka. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NOĆ ZA NAMA: Četiri saobraćajne nesreće!

– Automobil se kretao iz prvaca Beške ka Krčedinu, pretpostavlja se da je vozač automobila išao brže i da verovatno niej primetio pešaka, odnono da nije stigla da odreaguje na vreme. Pešak je preminuo na mestu nezgode od zadobijenih povreda – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Policija je obavila uviđaj kojim će tačno biti utvrđeno kako je došlo do nezgode. Na terenu je bila i Hitna pomoć.

– Lekar je nažalost samo mogao da konstatuje smrt. Mušakrac je usled jakog udarca najverovatnije imao višestruke prelome po telu – objasnio je naš sagovornik. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter