Izvor: HappyBSC/Tanjug
31.07.2022 u 10:13
0

VIŠI SUD U BEOGRADU ĆE IZREĆI PRVOSTEPENU PRESUDU: Sutra ključni dan za bivšeg fudbalera Nikolu Malbašu za pokušaj ubistva!

Viši sud u Beogradu sutra će izreći prvostepenu presudu nekadašnjem fudbaleru Nikoli Malbaši, povodom optužbi za pokušaj ubistva Igora Neškovića u julu 2020.godine, kada ga je ranio nožem.

NISMO KRIVI: Optuženi za ubistvo MMA borca iz Novog Sada negirali krivicu

Sud će izreći prvostepenu presudu na koju i odbrana i tužilaštvo imaju pravo žalbe Apelacionom sudu.

Postupajući zamenik Višeg javnog tužioca u završnim rečima zatrazio je od suda da Malbašu osudi na najmanje 10 godina i da mu produži pritvor do upućivanja na izvršenje kazne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tužilaštvo smatra da je brojnim veštačenjima dokazano da prilikom ranjavanja Neškovića nije bilo prisutno treće lice, kako tvrdi odbrana, već da ga je ranio Malbaša.

Sa druge strane, Malbašin advokat Stefan Jokić je od suda zatražio oslobađajuću presudu za svog branjenika, jer je, kako tvrdi i sam Nešković, nije ga ranio Malbaša već treće lice.

Jokić je sudu predložio da ukoliko presuda bude osuđujuća, sud kao olakšavajuću okolnost ima u vidu da Malbaša nije ranije osuđivan, njegovo korektno držanje tokom postupka, te da je otac i porodičan čovek, kao i da mu ukine pitvor ili zameni za meru zabrane napuštanja stana.

Malbaša je ostao pri završnoj reči svog branioca.

Na početku ovog procesa Nešković, koji u ovom postupku ima status oštećenog, ispričao je da ga je ranio nepoznati čovek, kojeg je tad video prvi put.

Protiv Neškovića se pred Višim sudom vodi postupak u kojem je on optužen za drogu, oružje i tešku krađu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu optužnicom bivšeg fudbalera tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju.

Malbaša je bio u bekstvu desetak dana, pre nego što se 19. jula 2020.godine predao policiji i od tada je u pritvoru.

Kako je tada sapšteno iz tužilaštva, bivši fudbaler se sumnjiči da je sa umisljajem pokusao da liši života ostećenog u njegovom automobilu, kada mu je 8. jula nožem naneo više teskih telesnih povreda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter