Izvor: Novosti
21.11.2023 u 22:16
0

VUČIĆEVIĆ IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: OGLASIO SE!

DRAGAN J. Vučičević vlasnik Informera izdao je saopštenje za javnost povodom saobraćajne nesreće koju je izazvao u Žarkovu. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

„Želim da obavestim javnost da sam večeras, vraćajući se s posla vozeći svoj automobil ‘škoda’, nešto posle 19 časova na uglu ulica Ratka Mitrovića i Ace Joksimovića u Žarkovu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba, prema prvim lekarskim nalazima, lakše povređena.

Obaveštavam javnost da je policija u skladu sa zakonom obavila uviđaj i na licu mesta proverila stanje alkohola u mom organizmu. Utvrđeno je da je test negativan.

Takođe, veoma sam zabrinut za zdravstveno stanje povređene S.A. i nadam se njenom brzom oporavku.

Daću sve od sebe pomognem povređenoj i njenoj porodici. Svima se najiskrenije izvinjavam i preuzimam svu odgovornost.

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter