Izvor: Kurir.rs
26.04.2023 u 14:11
0

POŽAR U KUĆI MASOVNOG UBICE SA CETINJA PODMETNUT? Policija čuva imovinu Vuka Borilovića (FOTO)

Porodična kuća Vuka Borilovića (35) koji je počinio najveći masakr u novijoj istoriji Crne Gore, kada je u avgustu prošle godine u krvavom piru pobio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, najverovatnije je namerno zapaljena.

KONAČNO STIGAO OBDUKCIONI NALAZ VUKA BORILOVIĆA: Masovni ubica usmrćen sa pet metaka – samo jedan policijski!

Naime, kako prenose crnogorski mediji požar je buknuo sinoć oko 21 sat, a vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar u kome niko nije povređen.

Printscreen Cetinje

Meštani Cetanja su ispričali da su oni skoro pa uvereni da je požar podmetnut, i to kao odmazda za zločin koji je Vuk Borilović počinio pre osam meseci.

– Požar koji je izbio u utorak oko 21 sat u naselju Medovina u Cetinju, gde se nalazi porodična kuća Borilovića, koji je odatle pre osam meseci krenuo u pokolj, oštećena je vatrom, ali niko nije povređen s obzirom na to da od zločina u njoj niko i ne živi – kaže sagovornik i dodaje da je požar lokalizovan dok je još bio u početnoj fazi.

– Sumnja se da je požar podmetnut s obzirom na intezitet i početne faze vatrene stihije koja je planula na tri različita sprata u kući.

Miloš Ćećanović, načelnik Službe zaštite i spašavanja Prestonice Cetinje, rekao je da je nepoznata osoba prijavila da gori objekat.

– Dobili smo dojavu u utorak u 21.09 časova od nepoznate osobe koja je javila da gori kuća u Medovini i spustila slušalicu. Brzom intervencijom, bukvalno za 7-8 minuta ugasili smo požar – rekao je Ćećanović, a njegovu izjavu prenosi Dan:

– Srednji sprat je goreo, početni požar je bio na donjem spratu i ugašen je. Na gornjem spratu je, takođe, bio početni, mali požar koji smo brzom intervencijom ugasili.

U gašenju požara učestvovala su dva vozila vatrogasne službe i pet vatrogasaca. Uzrok požara se utvrđuje, a policija traga za nepoznatim počiniocem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter