Izvor: SRPSKAINFO
04.10.2023 u 21:58
0

ZASTRAŠUJUĆE PORODIČNO NASILJE: Unuk drogiran ubo dedu nožem, a baku posekao komadom tanjira

Danijel Remić (21) iz Istočne Ilidže ponovo je optužen za porodično nasilje. On je tražeći novac od dede i bake nožem ubo dedu u nadlakticu, a baki komadom polomljenog tanjira naneo povrede nadlaktice.

Takođe je prošle godine bio optužen da je tukao baku G. R., odnosno zadao joj više udaraca šakom po glavi i ramenima, a i da joj je zapretio da će je ubiti ukoliko mu ne da novac.

UNAKAZILI GA OD BATINA, PA GA UDARIO AUTO: Završena obdukcija mladića ubijenog na Kipru

Nasilnik je ovaj put, kako se navodi u optužnici, dedu i babu zbog para povredio nožem i staklom. Ponovo je zapretio da će “sve ubiti ako mu odmah ne daju novac” te im je drogiran polupao stvari u kući.

Novom optužnicom se Remiću stavlja na teret da je 30. avgusta u popodnevnim časovima u porodičnoj kući primenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo, telesni integritet i duševno zdravlje dede B. R. i babe G. R.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter