Izvor: KURIR
29.10.2023 u 13:24
0

ZAVLADAO STRAH U LOZNIČKIM SELIMA: Tokom noći obijene dve kuće, meštani zabrinuti

Dve kuće obijene su tokom noći u okolini Loznice, u mestima Cikote i Brezjak, a prema saznanjima portala Nova.rs policija intenzivno traga za pljačkašima.

Kako smo saznali, sve se odigralo tokom noći, a meštane koji u većem broju ovih dana obeležavaju slavu, uplašio je veći broj policajaca koje su primetili u svom selu.

TEŠKA NESREĆA NA NOVOSADSKOM PUTU: Kamion udario ženu na motociklu

„Ovakve situacije često se dešavaju pošto je veliki broj kuća prazan jer su ljudi u inostranstvu tako da pljačke nisu neuobičajene. Bili smo malo zabrinuti pošto je bio veliki broj policajaca u relativno mirnim mestima,“ kazao je meštanin.

Prema prvim informacijama iz kuća nedostaju novac i ogrlica.

Inače, kako su nam ispričali, kuće čiji vlasnici žive u inostranstvu i koje su mahom prazne često su na meti lopov, a najčešće kradu sve što im padne pod ruku – belu tehniku, alate, kućnu elektroniku i slično.

Kako nam je rečeno, policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter