Izvor:
13.08.2017 u 22:27
0

Završen uviđaj na auto-putu posle teške nesreće: Normalizovan saobraćaj!

Saobraćaj na auto-putu Beograd-Niš, kod naplatne rampe Vrčin, normalizovan je, pošto je policija obavila uviđaj na mestu saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, oštećeno vozilo je uklonjeno, a radnici su očistili posledice udesa.

Do nesreće na autoputu Beograd-Niš, kod Vrčina, došlo je tako što je vozilo, koje se kretalo iz pravca Niša, probilo zaštitnu ogradu i prešlo na drugu stranu puta.

Nesreća se dogodila na kraju Bregaljičkog brda, na par stotina metara od naplatne rampe Vrčin, u smeru ka Nišu.

Dva vozila su u učestvovala u saobraćajnoj nesreći, od kojih je jedno u potpunosti unišsteno, a drugo je udareno u levu stranu.

Odmah posle toga, kod naplatne rampe su se formirale kilometarske kolone vozila.

Tanjugu je u MUP-u potvrđeno da je u nesreći, koja se dogodila nešto pre 14 sati, jedno lice izgubilo život, a pet povređeno, od čega su dve teške telesne povrede.

To je bila druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu za Niš nedaleko od Beograda. U nesreći koja se dogodila jutros oko 5:15, takođe kod naplatne rampe Vrčin, jedna osoba je poginula, a petoro lakše povređeno.

Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter