Izvor: Telegraf
13.04.2022 u 13:53
0

Zločin kakav se ne pamti: MONSTRUM UBIO RODITELJE I DEDU, PA TRČAO KRVAV PO SELU!

Ilija Glišović (21) koji je pre pet dana zaklao majku Slađanu (49), oca Milana (57) i dedu Sretena (87), prema rečima našeg sagovornika iz istrage ovog slučaja, u noći krvavog pira trčao je od mesta Kulinovci u kojem je počinio zločin do mesta Atenica koje je udaljeno pet kilometara. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe navodi da je Ilija uhapšen na livadi u voćnjaku u kojem se, prema njegovim rečima, krio.

– On je nakon što je zaklao roditelje i dedu sav krvav trčao do Atenice koja je udaljena pet kilometara od Kulinovaca. Policija je oko tri sata opkolila taj deo Atenice koji se zove Trnava, zapravo deo u kojem se nalazi ulica Igumana Pajsija. Ušli su u lokalni restoran za svadbe i proslave u kojem je u tom trenutku bilo neko veselje, a potom zamolili ljude da se zaključaju unutra jer je potera za Ilijom u toku. Našli su ga u voćnjaku na livadi. Tu se krio – kaže naš sagovornik.

Ističe da je Ilija prvo lupao na vrata jedne kuće koja mu je otvorio muškarac.

– Tražio mu je čistu garderobu, ali ga je taj čovek odbio. Posle je zvonio kod majke od prijatelja koja mu je dala čistu majicu u kojoj je potom pobegao u pravcu te livade na kojoj su ga opkolili i uhvatili. To je bilo oko 3 sata noću – kaže on.

Podsetimo, zločin kakav ni najsatriji meštani Čačka ne pamte dogodio se u prošli petak oko 23 sata kada je Ilija Glišović (21) presudio majci, ocu i dedi, a zatim pobegao. Preklane roditelje i dedu pronašao je Ilijin rođeni brat Nikola.

– Mladić je pozvao policiju i rekao da se u hodniku njegove kuće nalaze tela roditelja. Da je svuda okolo mnogo krvi. Međutim, tek kada je došla policija u spavaćoj sobi nađeno je i telo njegovog dede. Ulazna vrata bila su sva krvava. Nikola je odmah policiji rekao da je zločin najverovatnije počinio njegov nrat Ilija – kaže naš sagovornik blizak istrazi.

TUŽILAŠTVO TRAŽI ZATVOR! Stroga kazna za napadača na policajku

Prema našim informacijama, telo Svetlane (49) nađeno je u hodniku kuće, a nedaleko od nje bio je Milan (57). U sobi je policija zatekla telo Sretena (87).

Obdukcija je pokazala da je troje Glišovića ubijeno nožem. Ilija se na saslušanju branio ćutanjem, a određen mu je pritvor do 30 dana.

Sahranjeni juče

Tročlana porodica Glišović, odnosno Milan (57), Slađana (49) i deda Sreten (87), koje je zaklao njihov sin, odnosno, unuk Ilija (21) sahranjena je juče na lokalnom groblju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter