Izvor: INFORMER
25.01.2024 u 18:21
0

DANAS U 18.54h SVE SE MENJA! Ove stvari nikako ne radite

Pun Mesec u Lavu nas očekuje danas u 18.54 minuta kada će njegovo dejstvo biti najjače, a imaće uticaj na sve znakove Zodijaka jer simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa.

Lav je poznat po svojoj strastvenosti, hrabrosti, samopouzdanju i želji za pažnjom. Kada se pun Mesec pojavljuje u ovom vatrenom znaku, ove osobine mogu postati posebno izražene. Očekujte snažne emocije, intenzivnost i potrebu za izražavanjem individualnosti. Lav je povezan sa srcem, kreativnošću i izražavanjem, pa pun mesec u Lavu može naglasiti ove aspekte.

Ovo je vreme kada se ljudi mogu osećati hrabro i samouvereno, težeći prepoznavanju i afirmaciji. Sa druge strane, moguće je da se pojačaju i neki izazovi vezani za egocentričnost ili potrebu za pažnjom. Bitno je pronaći ravnotežu između izražavanja svoje autentičnosti i poštovanja potreba drugih.

AKO JE VAŠ PARTNER NA OVOJ LISTI, BUDITE SPREMNE DA VAS ZAPROSI: Astrolog otkriva kakve promene vas čekaju u ljubavi

Astrolozi su saglasni da je pun Mesec astrološki događaj koji donosi snažan emotivni naboj i potrebu za donošenjem odluka u afektu koje mogu biti pogrešne.

Pun Mesec u Lavu najviše će osetiti Lavovi, Škorpije, Bikovi i Vodolije.

LAV

Već nekoliko dana osećate pojačanu nervozu, bes i prolazite kroz stresne situacije jer su vam emocije naglašene. Veoma je važno da ne donosite važne odluke u afektu jer lako mogu da budu pogrešne. Vi ćete od svih znakova najviše osećati uticaj punog Meseca.

BIK

Pun Mesec dogodiće se u vašem četvrtom polju, tako da vam donosi porodične krize, nesporazume ali i probleme sa stanom. Čuvajte se neprijatnih rešenja u vezi sa stanom. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice!

VODOLIJA

Pun Mesec u sedmom polju donosi vam bračnu krizu ili u partnerskim odnosima. Imaćete potrebu da promenite u odnosu nešto što vam smeta. Bilo kakvo teranje inata može samo da vam odmogne u narednim nedeljama.

ŠKORPIJA

Pun Mesec je okidač za velike promene na radnom mestu. To može da bude događaj koji će vas izbaciti iz takta, ali i vaša potreba da radikalno menjate stvari. Astrolozi savetuju da se u ovom periodu posebno posvetite sebi, ali i skreću pažnju da ovo nikako ne treba da radite danas.

Šta je dobro raditi za ovo vreme?

  • Nagradite sebe za dosadašnje napore.
  • Obratite pažnju na svoja osećanja.
  • Odvojite dovoljno vremena za sebe.
  • Postavite granice u odnosima.

Ali šta treba da izbegavamo?

  • Izbegavajte impulzivne odluke.
  • Ne potiskujte svoja osećanja.
  • Izbegavajte nepromišljenu komunikaciju.
  • Odustanite od aktivnosti koje vam crpe energiju.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter