Izvor: Najžena
22.01.2024 u 04:11
0

DNEVNI HOROSKOP: Početak nedelje najpovoljniji za ovaj znak

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

Pročitajte šta vam zvezde poručuju…

Ovan

Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom u vezi poslovne situacije. Niko nije savršen pa ne očekujte ni vi da budete savršeni u odnosu sa partnerom. Zdravstveno se dobro osećate.

Bik

 

Blizanci

Danas ste pod utiskom svojih zdravstvenih problema pa povedite računa o tome narednih nekoliko dana. Posebno pazite na mogući pad imuniteta, što može da se odrazi i na vaše poslovanje i poslovne planove.

Rak

Sam start ove radne nedelje je pod uticajem Marsa i njegove ubrzane energije. Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju emocije i emotivni odnosi jer od svega toga može da zavisi i vaša budućnost. Problemi sa novcem.

Lav

Ovo je idealan period da se okrenete mnogo više sebi i svemu onome što planirate i da ostavite da partner sam donosi odluke u narednih nedelju dana. Čuvajte se iznenadnih odluka kada su u pitanju odnosi u krugu porodice.

Devica

Članovi porodice mogu da vam budu velika podrška ali tokom današnjeg dana od njih možete dobijati samo negativne komentare koji vas izluđuju. Emotivna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da podržite partnera.

Vaga

U narednom periodu od vas mnogo toga zavisi kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer se članovi veoma oslanjaju na vas. Mnogo toga dolazi do izražaja u prijateljskim odnosima što vas iritira pa ćete neka prijateljstva i prekinuti u narednom periodu.

Škorpija

Mesec aktivira vaše polje komunikacije pa ćete danas biti okupirani razgovorima sa ljudima oko sebe i možete osetiti blagi umor zbog toga. Probajte da što više odmarate tokom popodneva jer je to više nego potrebno vašem organizmu.

Strelac

Čuvajte se naglih i emotivnih odluka koje mogu negativno da utiču na vaš ljubavni život. Partner nema dovoljno razumevanja za sve ono što pokušavate da preduzmete u narednom periodu posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom.

Jarac

Previše ste okupirani stvarima koje tek treba da se dešavaju i vaša ambicioznost dolazi do izražaja. U znaku Lava vam može biti velika podrška u poslovnom smislu i jako je važno da iskoristite njenu poslovnu poziciju u budućnosti.

Vodolija

Danas ste previše otvoreni i iskreni što mogu ljudi da iskoriste i da zloupotrebe. Čuvajte se naglih odluka vašeg partnera jer to može veoma da negativno utiče na dalji tok vašeg odnosa. Mogući problemi sa kičmom.

Ribe

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zbog potrebe da se što više povezujete sa ljudima koje ste skoro upoznali. Poslovna situacija se pogoršava zbog vaše potrebe da budete povučeni i ne dajete maksimum.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter