Izvor:
02.03.2019 u 22:55
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 4.MART: Bikovi treba da imaju više razumevanja a Rakovi neka obrate pažnju i na posao!

Ovan

Mali problemi u vezi će se brzo rešiti. Partneru treba vremena da se navikne na promenu. Obaveza je sve više a vama je teško da se fokusirate na posao. Povedite računa o zdravlju.

Bik

Pokažite malo više razumevanja za partnerove probleme. Partnerova ljubav je jača nego što mislite.Na poslu vam nameću pravil koja vam ne odgovaraju. Zdravlje dobro.

Blizanci

Lepo se slažete sa partnerom i svakim danom vam je sve bolje u vezi. Manje pričajte o svojim planovima pred kolegama. Malo vam je slabiji imunitet.

Rak

Iznenadite osobu koja vam se dopada.Prihvatite poziv za izlazak sa prijateljima.Fokusirajte se na posao nagomilale su vam se obaveze. Više se krećite previše sedate.

Lav

Prija vam što ste u centru pažnje. Uživate u romantičnim izlascima sa partnerom.Na poslu vam je dobro .Vreme je da počnete da štedite. Zdravlje dobro,pazite na ishranu.

Devica

Vaša ljubomora je preterana. Partner vam je veran morate imati poverenja da bi vam veza opstala.Uz pomoć kolega završićete posao na vreme. Moguć kraći put. Zdravlje dobro.

Vaga

Partner želi da više vremena provodite zajedno. Moguća svadja u porodici. Zapostavili ste jednog prijatelja. Rešićete probleme sa papirologijom. Zdravlje dobro.

Škorpija

Provešće te lepo veče u izlasku sa partnerom. Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Ako tražite posao moguć poziv na razgovor. Ne rasipajte se, vodite računa o novcu. Zdravlje dobro.

Strelac

Nemojte stalno misliti na prethodnu vezu. Prihvatite poziv za izlazak od osobe kojoj se već duže vreme svidjate.Na poslu će te imati malu svadju sa kolegama.Zdravlje dobro.

Jarac

Razgovarajte sa partnerom o problemu koji vas muči. Prihvatite savet od partnera.Više vremena provodite sa porodicom.Ne nervirajte se zbog posla sve će te stići da odradite. Zdravlje dobro.

Vodolija

Lepo vam je u novoj vezi pa sa trudite da tako i ostane. Prijatelji će vas pozvati u izlazak. Moguć novčani dobitak. Na poslu vam je dobro. Zdravlje promenjivo.

Ribe

Nemojte zbog neproverenih informacija da počnete da sumnjate u partnerovu vernost. Razgovarajte o svemu sa partnerom. Imaćete pohvale na poslu od strane kolega. Zdravlje dobro.

Izvor: /horoskopzadanas.com
Foto: Luftika

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter