Izvor:
07.10.2017 u 12:38
0

HOROSKOP ZA 7. OKTOBAR: Saznajte šta vam zvezde predviđaju danas! (foto)

Ovan

Kreativni ste danas. Imate dosta šansi da se iskažete. Ali, ako budete izbegavali obaveze, možete se loše osećati na kraju dana, a vaše poslove niko neće uraditi umesto Vas. Budite odgovorni.

Bik

Trebalo bi da usporite sa zahtevima koje imate prema sebi i prema drugima. Nekad znate da budete naporni. Opustite se ove subote i ugodite malo sebi. Napravite pauzu u radu da biste razbistrili um.

Blizanci

Sve obaveze koje niste dovršili trebalo bi da pokušate da privedete kraju. Nemojte praviti previše nerealnih planova, nego pokušajte da budete praktični danas. Provedite više vremena kod kuće sa porodicom.

Rak

Danas nemojte biti impulsivni, nego razmislite pre nego što nešto kažete nekom. Možda Vam sve neće ići od ruke, ali budite strpljivi.

Lav

Danas ste skloni sanjarenju. Dobro se osećate. Trebalo bi da budete pažljiviji na poslu, pazite na detalje, jer su moguće greške.

Devica

Danas je moguć kraći put. Provedite vreme sa porodicom. Možete posetiti rodbinu koju niste odavno videli.

Vaga

Previše brinete oko stvari koje ne možete da promenite. Bilo bi dobro da se ne uplićete previše emotivno u posao. Odradite šta možete i ne pravite sebi pritisak. Mogući su manji problemi sa novcem.

Škorpija

Obaveze koje ste ostavljali za neki drugi dan bi trebalo da danas odradite. Nemojte se nervirati ako sve ne ide baš tako brzo kako ste msilili da će biti. Dajte svoj maksimum. Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći.

Strelac

Danas ste vredni. Uživate u svom poslu. Bilo bi dobro da ne preterujete sa slatkišima i jakom hranom, zbog problema sa varenjem.

Jarac

Preosetljivi ste na kritiku. Preko prijatelja možete popodne upoznati neku zanimljivu osobu. Skloni ste flertu.

Vodolija

Danas bi bilo dobro da provedete više vremena kod kuće. Nemate dobar plan za danas, pa bi bilo dobro da malo usporite i da sagledate situaciju. Napravite plan rada za narednu nedelju.

Ribe

Komunikativni ste. Dobro se osećate. Bolje se organizujte i ne odlažite obaveze koje možete lako da uradite.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter