Izvor: Alo.rs
18.04.2023 u 19:21
0

KRALJICE STILA: Najelegantnije žene rađaju se u ova tri znaka!

Astrolozi smatraju da se u tri horoskopska znaka rađaju ikone stila.

Lav

Lavice su samouverene, hrabre i dominantne. Uvek su u centru pažnje sa šarmom koji osvaja sve oko njih. Obično vode računa o svom izgledu, uvek se odevaju i ponašaju sa stilom. Uvek teže da budu u centru događanja. Njihova hrabrost i samopouzdanje ih čine dominantnim u društvu, a njihov šarm i harizma privlače mnoge obožavatelje.

Vaga

Vage su poznate po svom estetskom ukusu i pažnji prema detaljima. One su uravnotežene, ljubazne i diplomatkinje. Vage se uvek trude da održe ravnotežu i harmoniju u svom okruženju pa često pomažu pri rešavanju sukoba između drugih ljudi. Njihov stil i moda su besprekorni, uvek su sređene i elegantne, što ih čini pravim ikonama stila.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti, hrabrosti i posvećenosti ciljevima. Oni su odgovorni, uporni i sposobni, teže uspehu i postizanju ciljeva koje su postavili. Kada je reč o modi, Jarčevi često biraju klasične komade i elegantan stil.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter