Izvor:
15.10.2018 u 12:35
0

MUŠKARCE ROĐENE U OVOM ZNAKU VEOMA JE TEŠKO OSVOJITI: Evo kako da uspete u tome!

Znate li šta je on u horoskopu? Ovo pitanje na prvu možda i zvuči glupo, ali moguće je da upravo to predstavlja problem.

Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku veoma su snažnog karaktera i veoma ih je teško osvojiti. Reč je o strelčevima. Oni baš i ne vole nasrtljive žene.

Strelca zapravo privlače nedostupne žene. Ako oseti da ga neka devojka uopšte ne primećuje poludi od strasti. Sada kada ovo znate, lakše ćete zavesti jednog strelca. Dovoljno je samo da ga strpljivo ignorišete.

Čak i kada vam prvi put priđe, nemojte mu dati do znanja da vam se dopada. Strpljivo sačekajte da se to ponovi barem još jednom, pa tek onda pristanite na odlazak na piće ili u šetnju s njim. Tada možete biti sigurne da je vaš.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter