Izvor:
09.03.2018 u 13:58
0

NAJKOMPLIKOVANIJI: Osoba rođena u ovom znaku je najzahtevniji partner u vezi!

On ne podnosi ni najmanju kritiku na svoj račun.

S jedne strane, osobe rođene u znaku Ovna vrlo su posebne i harizmatične, ali s druge strane očekuju veliko poštovanje i konstantnu posvećenost, a kritike na vlastiti račun ne žele ni da čuju.

Upravo zato Ovnovi se smatraju jednim od najkomplikovanijih znakova koji teško ostvaruju dugotrajne i kvalitetne veze.

Kada tome dodate i njihovu želju da u svemu budu prvi i najbolji i preveliku kontrolu, složićete se kako ne znate koliko biste izdržali s jednim takvim.

Ali želju za kontrolom Ovnovi će pokazati tek kasnije, kada osvoje ono što žele i kada se ta osoba opusti u njihovom društvu. Tu narcisoidnost pratiće i stav "uzmi ili ostavi".

Međutim, kada se zaljube, Ovnovi su vrlo odani partneri koje će se u potpunosti posvetiti boljoj polovini, ali samo ako je ona ispunila sve što se od nje očekuje.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Peru_Today

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter