Izvor: Alo.rs
23.12.2023 u 13:00
1

SVI SE MENJAJU VREMENOM: Kakvi su horoskopski znaci kada ostare?

OVAN

Sa Ovnovima je život uvek dinamičan I nikada nije dosadan, zato I pod stare dane mogu nastaviti život ritmom kojim su živeli u mladosti. Međutim, problem nastaje ako im zdravlje i dob to ne dopuštaju. Po prirodi nisu mirni, tako da se od njih ne  može očekivati da vode miran život, ako im nedostaje sportskih aktivnosti ili uzbuđenja tada postaju pravi gnjavatori. Do poslednjeg trenutka će se baviti sportom I težiti za nekom novom avanturom.

BIK

Za Bika je materijalno stanje jako važno. U brak stupaju ili iz ljubavi ili zbog materijalnog interesa. Zbog toga će težiti da tokom života steknu dovoljno da bi mogli uživati u svojoj starosti. Ne žele da dele po svaku cenu, odnosno ako bi oni tada bili ostećena strana. Ukoliko se zateknu u oskudici, u starosti mogu postati starci puni gorčine I nezadovoljstva.

BLIZANCI

Blizanci su po svojoj prirodi jako društveni I komunikativni. Putovanja I nova poznanstva je nešto što ih ispunjava. Zato im je u starosti jako bitno da zadrže kontakte ili obnove stare, kako bi imali sa kim da popričaju. Njima odgovara partner koji će biti poput njih, društven I onda će im starost biti zabavna I ispunjena.

RAK

Za Raka je najbitnija porodica. U mladosti će težiti da osnuju dom I porodicu. Ako uspeju da kroz život izgrade dom I porodicu starost će im biti ispunjena porodičnim okupljanjima. Ukoliko, ipak, ostanu sami postaju osobe pune tuge I melanholije, mogu čak postati I depresivni. Rakovi su osobe koje uvek sve pamte I zbog toga neretko žive u prošlosti.

LAV

Pod stare dane ma je jako bitno da se za njih zna I da se za njih čulo. Skloni su tome da o svojim uspesima mogu da pričaju satima. Ako su rezulati izostali u stanju su da se posluže lažima da bi sebe predstavili kao nešto što nisu. Ponos im nikada neće dopustiti da priznaju da nisu uspeli.

DEVICA

Device se pod stare dane pretvore u apotekare. Ukoliko su ostvarili skladan brak i bavili se poslom u kome su mogli da pokažu sve što znaju u starosti će voditi uredan život pun organizacije. Međutim, ukoliko je Devica u životu propustila nešto jako važno za nju, pod stare dane će gunđati zbog nečega što nema veze sa temom, a zapravo se to odnosi na nešto što su propustili.

VAGA

Za Vage je brak nešto što im je najvažnije u životu, jer Vage na život gledaju kao na nešto što treba proživeti u paru. Vagini ideali su ljubav, iskrenost I pravednost. Ako su  Vage uspele u ličnim odnosima, živeće u skladnoj starosti I to najverovatnije udvoje. Međutim, ako su ostali sami, biće jako usamljeni I tada će se truditi da pronađu svoju srodnu dušu.

ŠKORPIJA

Škorpije će starost provesti razmišljajući o stvarima koje su bitne za njih, o životnim uspesima koji su iza njih. Nekada će se čak I cinično nasmejati I osećati se snažno zbog životnih prepreka koje su uspešno prevladali. Trudiće se da  bude aktivna, bilo kroz sport ili erotske igre. Ako ostane sama posvetiće vreme izučavanju svega skrivenog I okultnog, a posebno će se zanimati za temu smrti. Jer smrt za njih predstavlja deo života.

STRELAC

Kada dođu u stariji dob mogu se podeliti na dva tipa. Jedni postaju pravi filozofi i uvek imaju mudar savet za svakoga. Drugi su, ipak, prizemljeniji tipovi, usmereni samo na sebe, ali se to toleriše zbog njihovog vedrog temperamenta. Ili su ugledni građani ili su pustinjaci. Ako su tokom života nešto važno propustii da urade, neće zbog toga biti ogorčeni već će pokušati to da prevaziđu filozofijom ili humorom.

JARAC

Za Jarčeve je jako zanimljivo to što su u mladosti često preozbiljni, kruti i hladni. Dok se u starosti to potpuno menja. Sva ozbiljnost i krutost ustupa mesto ležernijem i opuštenijem stavu. Karakteristično za njih je to da tek kada nešto postignu u životu tada sebi dopuštaju da se opuste i uživaju u životu. Njihova lica tada postaju vedrija.

VODOLIJA

Vodolije pod stare dane vole istraživati ono što nisu u maldosti. Zbog toga su oni znakovi sa najzanimljivijim hobijima. Uvek su puni kreativnosti i jako su zabavni. Ako njihov partner deli iste interese sa njuima, život će im biti kao da starosti i nema. Oni su primeri kada žena od 80 godina položi vozački uči jogu ili ipak nešto sasvim drugo i otkačeno.

RIBE

Ribe se pod stare dane uglavnom prepuste lenčarenju, mašti, kreativnošću. Međutim, kada im postane dosadno, mogu izmisliti neku intrigu koju mogu smestiti drugome. Skloni su laganju i izmišljanju nečega što se nije ni desilo. Zavisno od karaktera mogu i odlično odglumiti. Od njihovog partnera se očekuje da njihovu bujnu maštu usmere na nešto korisnije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVI SE MENJAJU VREMENOM: Kakvi su horoskopski znaci kada ostare?”

  1. zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušao sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam joj sve objasnila, pa mi je rekla da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i ona to stvarno radila. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njezin savjet. Zatim mi je dala adresu e-pošte bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi je dala, a bacač uroka me uvjeravao da će mi vratiti muža u sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava! Nikada nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao moj suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Onda je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte dr Apata na e-mail: drapata4@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj: (+447307347648)..

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter