Izvor:
12.06.2017 u 18:28
0

ZVEZDE SU REKLE SVOJE: Brakovi ovih horoskopskih znakova su osuđeni na propast!

Iako će vam se činiti da ste stvoreni jedno za drugo, ovi znakovi nikako nisu dobra kombinacija.

Zvezde mogu da nam otkriju puno toga o ljubavi, a ako ih poslušate, na vreme možete da znate da li će vaša veza uspeti da izdrži sva iskušenja braka ili će se sve završiti razvodom.

Ovan će se razvesti od Jarca

Seksualna privlačnost između ova dva znaka biće trenutna i dovešće do toga da prerano uđete u brak. Međutim, kada ta inicijalna privlačnost nestane, primetićete da između vas nema ničeg drugog.

Bik će se razvesti od Strelca

Bik će se na početku pretvarati da mu ne smeta potreba za slobodom koju ima Strelac, ali istog trenutka kada počnete da ga kontrolišete, sve će biti gotovo. Strelac je rođen da bude divalj, a Bik da uživa u udobnosti doma.

Blizanci će se razvesti od Ribe

Ribe su isuviše emotivne za Blizance. Privućiće vas kreativnost Riba, ali vi ste navikli da živite u trenutku, što će uznemiriti ovaj znak i pokrenuti osećanja nepoverenja.

Rak će se razvesti od Jarca

Oboje ćete u početku biti oduvani seksualnom hemijom, ali vremenom će početi da vas nervira praktičnost i povučenost Jarca.

Lav će se razvesti od Device

Devica će isprva biti očarana vašom smelošću i udaće se za vas bez iakvog analiziranja. Međutim, Lav voli da živi život punim plućima, a Devica to ne može da shvati. Pritom, Lav mora da uvek bude šef a Devica ne voli kada joj neko govori šta da radi.

Devica će se razvesti od Ovna

Bićete fascinirani smelošću i nemirnim duhom Ovna i brzo ćete se zaljubiti. Ali problem leži u činjenici da će taj avanturistički duh biti previše za vas jer vi niste za akciju, već volite da polako analizirate stvari.

Vaga će se razvesti od Jarca

Zadiviće vas sposobnost Jarca da zarađuje novac, ali vaša lenjost počeće da mu ide na nerve. Vaša potreba za zabavljanjem ići će na nerve Jarcu.

Škorpija će se razvesti od Strelca

Svi oko vas će istog trenutka kada vas vide zajedno znati da ta veza ne može da uspe. Škorpija voli dom, a Strelac jedva čeka da ga napusti. Pritom, Škorpija je previše posesivna i to Strelac jednostavno ne može da toleriše.

Strelac će se razvesti od Raka

Iako će u vašoj vezi biti pregršt seksa, prevagnuće prevare, razočaranja i potreba za kontrolom. Oboje ćete se boriti za prevlast i to će negativno uticati na vašu vezu.

Jarac će se razvesti od Ribe

Bićete omiljeni par u društvu, a vaše razlike će vas zapravo spajati. Neko vreme ćete biti srećni, ali doći će dan kada ćeone postati isuviše velike.

Vodolija će se razvesti od Lava

Oboje volite da ste oko ljudi i posedujete harizmu, ali to neće biti dovoljno. Vremenom ćete shvatiti da ste veoma različiti jer Lav mora da bude u centru pažnje, a Vodolija nema potrebu za tim. Veliki problem biće i intelektualnost Vodolije koja nikako ne ide ruku uz ruku sa površnošću Lava.

Ribe će se razvesti od Ovna

Oboje ćete kasno shvatiti da je moguće diviti se nekom i imati seks sa tom osobom bez ulaska u brak. Oboje ste atraktivni i inspirišete druge, ali nikako ne možete da se međusobo složite. Ribe su osetljive, a Ovan često može da bude veoma direktan i izgovori stvari koje mogu da povrede.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/24sata_HR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter