Izvor:
01.10.2019 u 19:48
0

OTVARANJE DEČJEG ODELJENJA BIBLIOTEKE: Deca su imala priliku da se druže s jednim od najpoznatijih dečijih pesnika, Ljubivojem Ršumovićem!

U Trsteniku je večeras otvoreno potpuno novo dečje odeljenje Narodne biblioteke "Jefimija“, u kome mališani iz ovog grada sada mogu da uživaju u prostorijama koje su namenjene samo njima.

A roditelji i deca koji su prisustvovali svečanom otvaranju, imali su priliku da se druže s jednim od najpoznatijih dečijih pesnika, Ljubivojem Ršumovićem, i da čuju od njega koliko je važno čitati knjige od malena, i koje i koliko je on knjiga pročitao u svom životu.

Direktor biblioteke Veroljub Vukašinović rekao je, da im je bila velika čast što je nove prostorije otvorio pesnik Ljubivoje Ršumović.

Trstenička biblioteka ima veliki knjižni fond i imali smo problem zbog smeštaja knjiga. Dečje odeljenje se sada nalazi u staroj školi u Trsteniku i mislim da će sada biti mnogo boljih uslova za rad sa decom – , rekao je Vukašinović.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/iRaichijs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter