Izvor:
06.03.2017 u 17:18
0

Građani u panici: MISTERIOZNA PRIKAZA NA NEBU IZAZVALA HISTERIJU! (foto)

Prolaznike koji su se 2. marta zatekli ispred trgovačkog centra u gradu Kitwe u Zambiji prestravio je prizor koji se odvijao na nebu iznad njih.

Jezivi oblak čovekolikog izgleda nadvio se nad trgovački centar, a mnogi su komentarisali da izgleda poput zloglasnog Dementora iz Harry Pottera.

Građani su počeli da objavljuju fotografije na Twitteru, što je naravno uzrokovalo još veću paniku, ali i komentare o neuverljivosti. Mnogi se pitaju zašto ne postoji video snimljen na licu mjesta, tako da većina ljudi smatra da je reč o prizoru koji je izmišljen. Ali, prema rečima onih koji su se nalazili ispred samog trgovačkog centra, 'oblak' je bio itekako stvaran, dug stotinak metara i tamniji od oblaka koji su preplavili ostatak neba

Alo
Foto: Twittwer/Levi Mahemu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter